Boende i Perstorp

Varför inte göra golfrundan till en längre resa? Här tipsar vi om lyxiga hotell och gemytliga Bed & Breakfasts i närheten av Perstorps GK. Välj boende efter prisklass och personliga preferenser.

Planerar du en längre vistelse? Kolla in vår sida med aktiviteter och upplevelser i Perstorp. Skapa en händelserik golfresa för hela familjen, en adrenalinfylld svensexa eller oförglömlig möhippa i fantastiska miljöer.

Läs mer!

Bo i närheten av Perstorps Golfbana

Åsbohuset på Perstorps Golfbana

I det hus som tidigare var Perstorp GKs kansli och reception finns nu två rum med sovplatser för åtta personer för den som vill bo nära golfen. Boenden erbjuds möjligheten att få frukost, lunch och middag serverad från Golfkrogen.

Läs mer!

Hunseröds Bed & Breakfast

Endast 7 km från Perstorps Golfbana hittar du detta natursköna boende! På Hunseröds Bed & Breakfast bor du i ett nyrenoverat stall med lantlig charm där möjligheter för ridning, fiske och mopedåkning finns. Frukost serveras i köket där gästerna kan laga egen mat.

Läs mer!

Vildrosor & Höns Bed & Breakfast

Under sommarsäsongen kan du bo på det vackra Vildrosor & Höns, ett bed & breakfast i sekelskiftesmiljö drygt en mil från Perstorps Golfbana. De tre gästrummen har totalt sju bäddar, varav ett har egen dusch och toalett. Frukosten som serveras är helt ekologisk och serveras i det mysiga cafét.

Läs mer!

Tyringe Kurhotell

Tyringe Kurhotell utanför Hässleholm erbjuder med sina anor från 1900-talet en vacker vistelse. Trots att hotellet ligger mitt i en bokskog kan man med enkelhet ta sig både till Hässleholm och till Perstorps Golfbana. Hotellet erbjuder olika golfpaket där du kan välja att spela på Perstorps GK eller andra golfbanor i Skåne.

Läs mer!

Hotell Statt Hässleholm

Likt Tyringe Kurhotell erbjuder Hotell Statt i Hässleholms centrum ett flertal golfpaket där du kan välja att spela på Perstorps GK. För dig som önskar en statsupplevelse tillsammans med din golfresa är detta lyxiga boende optimalt.

Läs mer!