Aktiviteter i Perstorp

Perstorp i hjärtat av norra Skåne erbjuder mycket mer än bara golf! Upplev mer av de vackra omgivningarna där flera aktiviteter väntar runt hörnet. Hitta upplevelser för hela familjen, eller ordna en fantastisk svensexa eller möhippa.


Glöm inte att säkra ditt boende i eller i närheten av Perstorp så fort resan är planerad. Många besöker de natursköna skånska omgivningarna under sommaren, gärna kombinerat med golf, fiske och andra aktiviteter.

Läs mer

Aktiviteter för kompisgänget

Alla aktiviteter

Allaaktiviteter.se hittar du flera bra tips på olika aktiviteter och upplevelser i närheten av härliga Perstorp. Här finns något för alla, oavsett om ni söker avkoppling på spa eller aktiviteter med mer action som exempelvis paintball. Välj kategori efter era önskemål och utforska vad norra Skåne har att erbjuda er.

Aktiviteter för familjen

Ugglebadet

På Ugglebadet i Perstorp kan stora som små njuta av sköna solbad, rolig lek och avkopplande motionssim. Inomhusbadet är öppet året runt där fritidsbad och motionssim sker i den 25 meter långa bassängen. Utomhusbassägen är dubbelt så lång och har både hopptorn och rutschkanor.

Läs mer!

Fiske i Henrikstorpssjön

I vackra Henrikstorpssjön kan du fiska abborre, braxen, gädda och karp bland mycket annat. Ybbarpsjön ligger precis intill och erbjuder fiske av samma arter, men karpen måste släppas tillbaka i sjön.